GHT
GRUMSTRUP - HOVEDGÅRD - TVINGSTRUP

 GHT 

GRUMSTRUP

HOVEDGÅRD

TVINGSTRUP

 

GEJST

HÅNDBOLD

TRIVSEL

 Highlights

Træner kursus
d. 10. november 2011
 
Søvind

Træner møde
d. 29. november 2011

Juleafslutning børnehold 
d. 14. december  med æblesikver og saftevand i hallens cafeteria

GHT senior julefrokost
17. december i Klubhuset
Initiativtagere Sara Gusz og Rikke Faurholt

Fællesspisning
2. november
7. december

Julestævne i Hovedgård hallen
28. dec U10
29. dec U12
30. dec U14

Redaktion
Indlæg kommentar ideer sendes til mail:
damgaard@doorflex.dk
 
Målaktie sponsorer

Tusind tak til vores målaktiesponsorer:
Family shop
HTM BYG
Slagter Lund
SuperBrugsen
Kagehuset
Stoppestedet
Nino Pizza
Hårstudiet
Møllers Granit
PEJ v/Poul Erik Jørgensen
Hovedgård.DK
12Træfældning

 

Nyt fra bestyrelsen

Så i vi godt igang med sæsonen 2011-2012.
Vi har rigtig mange spillere i år, både i børnerækkerne og på seniorholdene. Det er rigtigt dejligt.
Det er en fornøjelse at være i hallen om onsdagen, hvor lyden af glade børn og engagerede trænere give den helt rigtige ramme for håndboldtræningen.
Vi har i år som noget nyt -fået Henning Jensen, som ekstern sparring til vores trænere. Vores trænere får feedback, tips - ideer i forhold til de observationer, som Henning laver i forbindelse med kamp og træningssituationer. Dette for at sikre den røde tråd gennem klubbens årgange og løbende guide vores trænere, så børnene få en så god håndbold læring, som mulig.
På seniorsiden har Kenneth valgt at sige farvel som træner for seniordamerne, og vi kan i stedet sige velkommen til Kaj Anius, som starter med det samme.
Vi har i år to seniordame hold - et serie 2 hold og et motionsdame hold, og det er rigtig godt, idet vi nu fylder hallen til træning, og kan spille kamp på to mål.
Det kniber lidt for seniorherrerne, hvor træningsindsatsen er mindre stabil. Som tiltag til næste år, vil vi sikre, at der er en træner, også til seniorherre holdet.

Vi har fuldt op på kontingentbetalingen, og det er nu sidste chance med betalingen, hvis man vil spille i sæsonen 2011-2012.

Vi har fået nye trøjer, idet vi i år har fået flere hold. Tøjet skulle nu være fordelt, så alle vores hold, spiller i deres nye trøjer.
 
Vi fik mange fine gaver til vores jubilæum - også pengegaver - nogle af disse penge er brugt på overtrækstrøjer. Hvis I har Ideer til, hvad vi kunne bruge lidt penge på - er I velkomne til at kontakte bestyrelsen.  
 
Tilbagemeldingerne fra vores jubilæum har været rigtig positive - vi siger endnu engang mange tak for den opbakning, der har været.

Som det ses af stillingsoversigten på DHF's hjemmeside - så er GHT godt igang med en fin pointhøst.  http://www.dhf.dk/DHF/Turneringer-Og-Resultater/Forening-Soegning.aspx
 
Pøj pøj med sæsonen.yes
 Bestyrelsen i GHT
U10 piger 
 

Indlæg fra Nanna og Lea

Vi har det super sjovt sammen til kampe og træning. Vi  er et super godt hold. Vi har spillet 5 kampe og vundet de 4 - så vi ligger nr. 2 i puljen.

 Nanna og Lea
 

Mikro stævne

I Hovedgård hallen
Den 29-10-2011 var der mikro/begynder stævne i Hovedgård hallen.
Der var fuldt hus af både forventningsfulde børn og forældre og der blev afviklet mange kampe. GHT stillede med 4 hold, både øvede og uøvede.
Der var hoppepude og andre aktivitere, som gjorde pauserne mellem kampene fornøjelige.

Det var et rigtig godt stævne, alle mødte op med godt humør, stor tak til alle forældre spillere og ledere, ikke mindst Mathilde og Rebecca, for uden Jer kunne det ikke lade sig gøre.

Tak / Anna-Lise

Se billeder nedenfor

 
GHT Hovedgård | Fruenshave 3 | 8732 Hovedgård | Tlf.: 22827807 | ght8732@gmail.com