GHT
GRUMSTRUP - HOVEDGÅRD - TVINGSTRUP

 GHT 

GRUMSTRUP

HOVEDGÅRD

TVINGSTRUP

 

GEJST

HÅNDBOLD

TRIVSEL

 Highlights


General forsamling
13. marts 2012

Træner møde
26. januar 2012

Fællesspisning
1. Februar
7. Marts

Humlebi CUP
13-15. april 2012

Redaktion
Indlæg kommentar ideer sendes til mail:
damgaard@doorflex.dk
 
Målaktie vindere:

104                     
Pia Damgård Eriksen,
Tvilhøj 26,
8732 Hovedgård                Kagehuset
 
2                          
Lene Sørensen,
Kærsholmvej 13,
8732 Hovedgård
Nino Pizza
 
8                          
Anders Møller,
Herluf Holms Alle 4,
8260 Viby 
Slagter Lund
 
10                       
John Arne Laursen,
Horsensvej 79,
8660 Skanderborg         Stoppestedet
 
184                     
Ann Bager,
Møllevej 14,
8732  Hovedgård               Kagehuset
 
188                     
Grethe Sjørslev Laursen, Birkevænget 4,
8732 Hovedgård
Nino Pizza
 

   

 
Nyt fra bestyrelsen

Rigtig godt nytår.
Nu har vi afsluttet 2011, som blev afsluttet med SPAR NORD JULECUP, som GHT og Vision 8732 var arrangører af.
Det var nogle gode håndbolddage ovenpå julens helligdage.
Læs mere om stævnet her på siden. 
Tilbagemeldingerne fra stævnet har været rigtig positive - vi siger endnu engang mange tak for den opbakning og hjælp, der har været. Uden den - intet julestævne

Følg GHT's pointhøst på DHF's hjemmeside:  
http://www.dhf.dk/DHF/
Turneringer-Og-Resultater/Forening-Soegning.aspx

 
 
Pøj pøj med sæsonen.yes
 Bestyrelsen i GHT
DGI U10 stævne 27. dec.

Den 27. december var U-10 piger til jule-stævne i Horsens. Efter 3 kampe blev vi vinder af puljen og kunne stolt hjemtage en håndbold, som er blevet overskrevet med alle pigernes navne og efterfølgende omdøbt til  kampbold. Efter håndboldsuccesen blev der leget og pjattet i svømmehallen - til fingre og tæer var rynkede.  Det blev sen eftermiddag da vi vendte næsen hjem – glade og trætte
Lone Sommer
SPARNORD CUP

 
SPARNORD CUP
GHT U12 drenge vinder stævnet


Se billede collager nederst på denne side fra stævnedagene.
GHT Julefrokost 
 

d. 17. dec. blev den årlige GHT senior julefrokost afholdt. Denne gang var det Rikke F. og Sara G. der stod for festen.
Det blev en rigtig sjov aften, med smørrebrød, bordfodbold og dans ...... Resten kan ikke genfortælles, wink (Der findes heller ingen billeder)
Tak  for et godt arrangement og en super god stemning
 

Bestyrelsen GHT

Træner kursus 

I Søvind hallen
5. januar 2012.

(Indlæg fra Henrik Faurholt)

Bestyrelsen havde igen taget et vellykket initiativ, til en aften med fornyende input til GHT`s håndbold trænere.  Denne aften var temaèt aldersrelateret træning – hvad skal børnene kunne på de givne alderstrin. Der var Claus Rosenbom-Jessen , mangeårige træner på mange niveauer og nu udviklingskonsulent i JHF. 
Claus kørte først en times guidende træning på U-10 niveau og efterfølgende en time på U-12 niveau, med spillere fra de to respektive årgange i klubben.  Tak til Jer spillere for at stille Jer til rådighed og blive kørt godt trætte JJ   Efterfølgende holdte Claus et teoretisk oplæg på en lille times tid over emnet.
Noget af det jeg kort kan nævne, blandt meget godt, var hans inspiration til at lave fysisk træning, ”pakket ind i leg”. Børnene blev godt trætte og fik arbejdet muskelgrupperne godt igennem på en sjov måde.
Derudover var der meget fokus på at udvikle de individuelle færdigheder for den enkelte spiller, i højere grad end kollektivet. Ud fra den tese, at hvis den enkelte spiller bliver rigtig god , vil holdet også blive væsentlig stærkere og det store kollektive system opbyggende spil, kan med fordele vente nogle år endnu.  Danskeren har ifølge JHF/DHF altid været gode i kollektivet, men sjældent formået at udvikle store ènere, som eksempelvis Kroatiens  Balic, dette vil de med deres  nuværende inspiration og strategi gerne være med til at ændre på i den danske håndbold kultur.(så må vi se om GHT kan slå til her…..)
En anden vigtig pointe Claus fremførte, var vigtigheden af at børnene fik brugt deres krop alsidigt. Vi ved at idrætsundervisningen er skåret meget ned i folkeskolen og der er ikke mange timers idræt i skole regi, i forhold til tidligere. Dette stiller krav til idrætsforeningerne hvis vi vil være med til at udvikle børnene og de unges talent og give dem mulighed for at udnytte deres potentiale indenfor sporten. JHF`s undersøgelser har vist at børnene på eksempelvis U-12 niveau, faktisk bør udøve omkring 5 timers håndbold (inkl. Kamp) + derudover 7-9 timers idræt via anden form for bevægelsesaktivitet eller sport - Det er alligevel lidt tankevækkende, når vi nogle gange føler, der er for meget sport i hverdagen for de ”små pus” .
Det var en rigtig god aften, med megen god inspiration til at tage med på træningsbanen.
Henrik Faurholt 
SPARNORD JULECUP 
29.-30. December.

33 hold deltog, 70 kampe blev afviklet i henholdsvis Hovedgård hallen og i Søvind hallen over to dage. Et stort arrangement, som vi er lidt stolte over- en rigtig god debutyes

Annonce fra Østjysk avis
http://avis.oestbirk-avis.dk/oeoea/2012/1/1/
SPARNORD JULECUP
indlæg fra U12 pigerne

Hovedgårds julestævne  2011 U 12 piger!! 
Vi mødtes kl. 8:15 d. 29.dec 2011 i Hovedgård hallen. Så gik vi ind i omklædningen og tog vores spiller tøj på alle sammen. Da vi alle havde gjort det, skulle vi ind i mødelokalet og snakke om alle de kampe vi skulle spille og hvem vi skulle spille imod. Vores første kamp vandt vi og det var mod Bakkelandet 2. Vores anden kamp vandt vi også og det var mod Lindved. Vores tredje kamp var mod Hammel 1 og dem tabte vi mod med 4 mål. Vores fjerde kamp vandt vi også og den var ret vigtig for hvis vi tabte, kom vi i B slutspillet, men vi vandt så vi kom i A slutspillet.
Det var mod HEI. Så kom vi i semifinalen og der skulle vi møde Bakkelandet 1 og der vandt vi og vi alle sammen var rigtig rigtig glade for at komme i finalen. Men det var mod Hammel i finalen, som vi havde tabt til før så det var lidt øv, men vi troede på det alligevel. Det var jo finalen så vi skulle løbe ind i rækkefølge med tallene på vores trøjer. De råbte vores navne op også skulle vi gå frem og vinke. Så gik kampen i gang og vi gjorde hvad vi kunne men det var ikke godt nok. Vi havde nok ikke flere kræfter tilbage. Hammel vandt. Vi skulle løbe ind igen efter kampen og blive råbt op igen. 2 pladsen fik to trøjer og det gjorde Hammel også, men det var bare med en hætte på. Så fik vinderne også en sodavand og en pokal. Så skulle vi have taget et billede i målet. Så var det færdigt for julestævnet. Vi skulle ind i omklædningen og klæde om, tage hjem efter den gode præstation. Det var Hovedgårds julestævne.
Sofie & Josephine fra GHT U12.
 
SPARNORD JULECUP Resultatliste
Resultatliste U12 29. december 2011 (35.3 Kb)
Resultatliste U14 30. december 2011 (36.8 Kb)
GHT Hovedgård | Hovedgård-hallen, 8732 Hovedgård