GHT
GRUMSTRUP - HOVEDGÅRD - TVINGSTRUP

 GHT 

GRUMSTRUP

HOVEDGÅRD

TVINGSTRUP

 

GEJST

HÅNDBOLD

TRIVSEL

 Highlights

Træningsopstart
d. 17. august 2011
for alle hold

Trænermøde
d. 24. august kl. 20:00 i Hovedgård hallen

25 års Jubilæum 
19. - 20. august 2011

Fællesspisning
7. september 2011

Målaktien vindere:
29
 Gitte Pedersen
Lundegårdevej 8
Grumstrup

12 Susanne Langhoff, Hovedgård


Redaktion
Indlæg kommentar ideer sendes til mail:
damgaard@doorflex.dk


Målaktie sponsorer

Tusind tak til vores målaktiesponsorer:
Family shop
HTM BYG
Slagter Lund
SuperBrugsen
Kagehuset
Stoppestedet
Nino Pizza
Hårstudiet
Møllers Granit
PEJ v/Poul Erik Jørgensen
Hovedgård.DK
12Træfældning

 

Træningstider

Så ertræningstiderne på plads for sæsonen 2011-2012. De kan ses her på hjemmesiden.

For børneholdene er kontaktpersonen fra bestyrelsen Malene Eghøj, og for senior, Søren Mønster.
Jubilæums stævnet

lørdag d. 20. august kl. 14:00 blev kampene fløjtet i gang på Grumstrup stadion. Der var 3 damehold - Søndvind, GHT - motion og GHT - all stars. Der blev spillet 3 lige kampe, og GHT All stars  løbe med sejren. På herresiden blev der afviklet 3 halvlege med 20 Gamle og nuværende GHT spillere. Vejret var med os, og kampgejsten var stor.
Sommerhåndbold begyndere /U10 piger

Det var med spænding vi mødte op på den 1. træningsaften. Hvor mange piger mon havde lyst til at spille håndbold? Spændingen blev udløst og vi tog imod 25 glade piger som gerne ville spille håndbold. Der var piger der aldrig havde spillet håndbold før og øvede spillere. Men det gik rigtig godt og det var dejligt at se at pigerne for hver gang blev lidt mere fortrolige med både regler og almindelig håndbold teknik. 
 
Dorte Damgaard Hansen
Lone Sommer
Hanne Schou

Mathilde Schou
Rebecca Damgaard Hansen
Nyt fra bestyrelsen

Så nærmer vi os sæson opstarten for sæson 2011-2012. Vi er spændte på at se både nye og gamle GHT'ere. I samme uge som sæsonopstarten afholdt vi 25 års jubilæum for GHT. Et arrangement som mødte stor opbakning fra både børn og voksne.

Vi har også flere jubilæer i år. Poul Erik Jørgensen har være formand for vores klub i 25 år, og Anna-Lise Jørgensen har med sæson 2011, været træner i 45 år. Som tak for denne uvurderlige indsats har GHT fået sine 2 første æres medlemmer. Både Østjydsk avis og Horsens Folkeblad bragte en fin artikel om dette.

Vi havde i maj juni gratis håndbold for begynderpiger/U10 piger og det var en stor succes. Vi havde næsten 25 glade piger til træning hver onsdag.

Og som opstart på den nye  sæson vil vi sige tusind tak til vores trænere, som har sagt ja til endnu en ny sæson og vi er glade for at kunne sige velkommen til et par nye trænere. Vi glæder os til endnu en god håndbold sæson.

Rigtig god opstart.
 
 Bestyrelsen i GHT

Receptionen

Lørdag d. 20. august kl. 13:00 åbnede dørene for GHT's reception. Vores formand Poul Erik, hold en bevægende tale, som rørte os alle. 25 år som formand er en bedrift i sig selv, og æres-medlemsskab i GHT for Anna-lise og Poul Erik, er bestyrelsens måde, at siger tak for en uvurderlig indsats og årelang engagement i GHT.

Der blev hold fine tale af Horsens kommune, DGI og JHF, som alle kredsede om nødvendigheden af ildsjæle og frivillig arbejde, for at sikre en klub, som gennem årene holder fast i målet - at skabe håndbold oplevelser og klubfællesskab for både børn, ungdomshold og seniorer.


Trænere i GHT


Under trænere og hold, kan du se vores trænere med kontaktoplysninger og en lille præsentation af dem.
Jubilæum
 

GHT håndbold fejrede 25 års jubilæum den 19 og 20 august.

Programmet var som nedenstående
19. august 2011
(for børn og ungdom)
Kl. 19.00 – 20.00
Børne Bingo banko
Kl. 20.00 – 23.00
Børne disco i Grumstrup forsamlingshus

20. august 2011
(For senior og forældre)
Kl. 13.00 – 15.00 Reception i Grumstrup forsamlingshus
Kl. 14.00 – 16.00 Håndbold på Grumstrup stadion
Kl. 19.00 – 02.00 Jubilæumsfest i Grumstrup forsamlingshus.

Jubilæumsarrangementet blev en stor succes.

Fredag aften væltede det ind med glade og forventningsfulde børn. "Yvonne og Hans" fra Sdr. Omme styrrede Bingo Banko-løjerne med sikker hånd. Der blev rundhåndet delt gaver ud (Endnu en gang tak til sponsorerne for deres bidrag). Efter at den store binko banko vinder blev fundet - Anders Sommer, gik DJ'en på scenen og så var der Disco for alle pengene. Børne dansede, hang i slikbaren og morede sig til festen sluttede kl. 23:00.  
 

 

Jubilæums-festen

Lørdag d. 20. august Kl. 19:00 ankom gæsterne til jubilæumsfesten. 93 gæster havde sikret sig en billet, og stemningen var god fra første skål.

Efter spisningen blev der spillet op til 80'er fest og dansegulvet blev indtaget.
Bestyrelse siger tak til alle gæsterne, som var flittige kunder i baren , og som var direkte årsag til at vores jubilæum gav et godt overskud til klubben. 

Vi kan i bestyrelsen se tilbage på et vellykket arrangement - og sige Tillykke GHT - 25 år og stadig fuld af ildsjæle og godt humør.
 
Billeder fra GHT's 25 års jubilæum
GHT Hovedgård | Hovedgård-hallen, 8732 Hovedgård