GHT
GRUMSTRUP - HOVEDGÅRD - TVINGSTRUP

 GHT 

GRUMSTRUP

HOVEDGÅRD

TVINGSTRUP

 

GEJST

HÅNDBOLD

TRIVSEL

 Sprøjten Special udgave - Nøvling stævne 2011
Tusind tak til alle trænere og hjælpere, som gjorde vores klubtur, til en fantastisk tur for vores spillere.
U12 piger

Da pokalen kom til GHT
 
Først lidt om turneringen. Vi begyndte sæsonen med at vinde B.finalen i Hørning Cup.
Deltog efterfølgende i Grenå cup med mindre succes. Da vi i første del af turneringen var i pulje med 3 af de bedste hold i Jylland var planen at få så meget kamptræning som muligt derfor spillede vi med i Kreds Cup. Her vandt vi en del kampe inden vi tabte til Grindsted og røg ud.
De fleste af spillerne har mødt flittigt op til træning og dette har været medvirkende til at vi efter jul vandt de fleste af vores kampe og gik videre til kredsmesterskaberne hvor det gik knap så godt.
 
Endelig oprandt dagen så hvor vi drog til Nøvling Cup, alle havde glædet sig helt vildt og kampråb og sange blev pudset af. Jeg tror ikke at der var nogen der var i tvivl om hvor vi kom fra. GHT-GHT-GHT.
 
Vi ankom til GUG skole hvor vi pakkede ud og tog bussen ud til Storvorde hvor vi i Bånd hallen spillede en forfærdelig kamp mod Sundby. Lørdag blev spillet bedre og bedre for hver kamp og vi sluttede af med at vinde den sidste kamp mod Hvinningdal. Kom på en 4 plads og røg i AB turnering hvor vi spillede knald eller fald kampe. De første to kampe vandt vi på godt spil af alle. Så kom Finalen som var mod Fjerritslev som vi havde tabt til dagen før. Spillerne var lidt nervøse da det var et rigtig godt hold. GHT spillerne spillede den bedste kamp de har spillet i år. Forsvaret var på plads alle kæmpede det bedste de havde lært og det var meget svært for modstanderne at komme igennem og kom de endelig til skud havde vi vores målmand der klarede resten. I angrebet tog alle ansvar og der blev lavet en masse flotte mål. Det var en stolt træner der steg ud af bussen da vi kom til Hovedgård.
Held og lykke fremover.
Tinna

 

U10 drenge

Når Drenge bliver til Mænd
 En forholdsvis svær pulje lander i hænderne på mig torsdag aften inden afgang fredag. Nøvling 1, Frederikshavn og Odense. Kamp til stregen tænker jeg - og måske for svær en opgave.
Fredag aften ankommer vi til Gug skole, hvor vi indkvarteres med U12 drengene i et klasselokale i kælderen – de to pigehold lige ved siden af, således vi er alle samlet. Vi skal hurtigt videre til Idrætshallen et stykke herfra, så busplanen over de mange afgange findes frem, og vi trænere bruger en rum tid på at orientere os om holdepladsen. Men da bussen ankommer sammen med os giver i hvert fald det sig selv -så skulle vi bare lige lære, at der var en plads til alle, og at vi ikke behøves løbe hinanden ned op af trapperne til bussen for at få en plads. Ligeledes fandt drengene hurtigt ud af at lave en turnus til de to sæder i harmonika afdelingen – vi skulle trods alt nogle gange med bussen frem og tilbage.
Fredags kampen 20.40 var mod Odense, der lige nåede ind i hallen til kampen. Et tændt GHT drengehold, som ikke havde de vanlige vanskeligheder med at komme op i gear i første kamp. De var fantastisk spillende og meget lykkedes. 12-0 ved halvleg, så var vi i gang. Kampen ender 21-2 og humøret blandet drengene helt i top. Retur til skolen efter et varmt bad i Ålborgs ældste hal med et helt klassisk omklædningsrum med træpaneler – det var nok kun de voksne, der kunne se charmen i denne betragtning. Så hjem og lidt hygge med slik og spil på gangene og i seng kl. 23.00-23.30. Der var hurtigt ro, det var ikke nødvendigt med andet end tilstedeværelse i rummet.
Lørdag morgen, op kl. 8.00 til en veldækket morgenbuffet, i tøjet og afgang til Idrætshallen igen. Ind i bussen, fordele sæderne og så gang i slagsangene og kampråbene, så vi kunne høres gennem hele Ålborg og i hvert fald så vi havde kontrollen over de piger fra Spektrum, der mente de skulle synge os op fra bagenden af bussen. Første kamp mod Frederikshavn, en ok kamp med en hæderlig indsats fra hele holdet, vi vandt komfortabelt uden sejren på noget tidspunkt var i fare. Så kom kampen mod Nøvling som vi havde hørt havde vundet stort over de to første hold. Kampen udvikler sig dramatisk og er hele vejen igennem spændende. Vi er foran med to, da vi bliver ramt af en serie skader i knæ, skuldre og en omgang næseblod inden for 10 minutter. Det knækker holdet og det er svært for dem at holde kampgejsten, vi får under og efter kampen en snak om at stå sammen når det bliver svært og vi møder modgang. Dette tog drenge til sig og vi havde resten af turneringen et fantastisk sammenhold og modgangen mødtes senere med oprejst pande, positive tilråb og vilje til at stræbe efter forbedring. Herefter et varmt bad, og hjem og style sig til diskotek i en anden hal eller klargøre pungen til hyggeindkøb i kiosken for de der blev hjemme på skolen og hyggede sig med leg og snak. Kl. 23.00 var alle samlet igen og på ”køjen”. Der ventede en spændende dag søndag, og således sænkede roen sig som dagen forinden hurtigt.
Søndag skulle vi således spille i A-række finalespillet og møde Storvorde, der var 1ér fra en anden pulje, i kvartfinalen. En meget spændende og lige kamp, hvor alle drenge måtte yde deres ypperste for at hive sejren hjem. Kampen ender uafgjort og vi skulle derefter spille til næste scorede mål. Der skulle gå 5 minutter inden vi fortjent (med GHT øjne og hjerte) hev sejren hjem. Herefter ventede en semifinale mod Mariager, som vi satte forholdsvis hurtigt på plads. Vi var ridende på en bølge af et voldsomt stærkt og kompakt forsvar, et boldværk af en målmand, og et angreb der kunne score fra alle pladser. Sejren var aldrig i fare.
Herefter ventede Nøvling igen, og jeg må tilstå, at vi her var overmatchet. Drengene ydede deres ypperste men spillede nu 3. kamp på 3 timer og havde taget mange ”tæsk”, og grundet skader på holdet og en svær kvartfinale havde de presset sig selv til det maximale. Drikkedunkene var i kampen fyldt med saft, for i denne kamp var selv et kunstigt kick velkomment. Vi tabte finalen til et bedre hold, og vi kunne med stolthed modtage sølvmedaljen for det andet bedste hold i A-rækken.
Flere forældre havde valgt at køre den lange tur for at bakke holdet op både lørdag og søndag, tak for jeres opbakning det betyder meget for hele holdet. Ligeledes tak for gaven fra drengene, den blev jeg glad for.
Tak drenge, tak for en god weekend med meget sport, leg og latter. Det har været givende at følge jeres individuelle indsats og udvikling. -  Det var weekenden, hvor drenge blev til mænd.
Godt gået, jeg er stolt over jer!!   

Henrik Faurholt.
Resultater
Nyeste klub sedler
GHT Hovedgård | Hovedgård-hallen, 8732 Hovedgård